Bright Bloom LED Lights

Bemutatkozik a Bright Bloom LED Lights csapata

A Bright Bloom Led Lights egy növényvilágításra szakosodott innovatív vállalat, amely kiemelkedő megoldásokkal áll elő a beltéri növénytermesztés terén. A vállalkozás saját tervezésű speciális LED növény-világítótesteket fejleszt, a hatékony megvilágítás érdekében valamennyi növény számára.

Miközben a Bright Bloom Led Lights az innovatív növényvilágítási megoldások terén élen jár, tudjuk, hogy mindez nem lenne lehetséges anélkül, hogy kis, de rendkívül összetartó csapatunk minden tagja nap, mint nap szenvedéllyel és elkötelezettséggel töltse be szerepét. Kis méretünk lehetővé teszi számunkra, hogy rugalmasan és gyorsan reagáljunk a felmerülő változatos piaci igényekre, miközben szorosan együttműködünk egymással és partnereinkkel, hogy a legjobb termékeket és szolgáltatásokat nyújthassuk. 

Ezúttal szeretnénk bemutatni Önnek azt a négy kivételes belső munkatársat és azt az egy dedikált partnert, akik mindannyian azonos célt követnek: forradalmasítani a növénytermesztést a világítástechnológia legújabb fejlesztéseivel.

Ismerje meg közelebbről csapatunkat és fedezze fel, hogyan tesszük a Bright Bloom Led Lights termékeit a legjobb választássá az Ön növényei számára is.

Mezővári Péter

Elsősorban fejlesztő mérnöki szerepet töltök be a Bright Bloom LED Lights csapatában. A megálmodott világítótestekkel és vezérlő rendszerekkel kapcsolatban felmerülő feladatok megoldását tekintem elsődleges feladatomnak. A műszaki problémák megoldása, az optimális működés, a funkcionális kialakítás kigondolása és megvalósítása a célom munkám során.

Másodsorban a Bright Bloom csapatának vezetése a feladatom. Ez munkám egyszerűbb része, mivel munkatársaim értik a dolgukat és szeretik amit csinálnak.

Sikereinkre így igaz csapatmunka eredményeként tekinthetek. Hálás vagyok a sorsnak, hogy ilyen nagyszerű csapat vezetője lehetek.

Szegő Dzsenifer

A Brights Bloom Led Lights lehetőséget adott arra hogy kipróbáljam magam növénytermesztésben, csapattagként.

Fontos kis feladatom a Chili növénykéink gondozása, nevelése ,melyben az elején nem éreztem magam otthon , valamint nem vált eggyé a lelkem a növények lelkével.

Amint közel engedtem a szívemhez a Chili növénygondozást, annál jobban ismertem meg Cégünk termékcsaládját valamint azokat a Növényvilágítási Ledszalagjainkat amelyek segítségével cseperednek fel kis Chili apróságaink.

Mezővári Luca

A Bright Bloom LED Lights szuper csapatának tagjaként elsődleges feladatom a marketing tevékenységek kezelése természetesen kollégáim segítségével. Szerencsére a munkám egyben a hobbim is, hiszen mindig is érdekeltek a növények és termesztésük. Örülök, hogy már a kezdetektől részt vehetek egy ilyen célokkal rendelkező vállalkozás mindennapjaiban.

Sok kihívás elé állít ez a munkalehetőség, de bátran állok elébe mindnek!

Bánkuti Roland

Bánkuti Roland vagyok, a Bright Bloom LED Lights csapatának tagja. A munkámmal a csapat kivitelezési részében nyújtok segítséget. Kezdetekben a növénynevelés világával ismerkedtem meg és csak a későbbiek folyamán csöppentem bele  a LED-el kapcsolatos ismeretekbe amit a legjobb tudásom szerint próbálok elsajátítani.

Érdekes és változatos munkakör amit szeretek is. 🙂

Dedikált partnerünk

Varga Ákos
/Komondor tanya/

Magunk mögött hagyva a városi életet vidékre költöztünk, tanyára. Természettel harmóniában éljük mindennapjainkat. Nekünk nagyon fontos az innováció a növénytermesztésben, ezért is próbálunk ki ember-,  és környezetkímélő megoldásokat. Téli kertészeti megoldásokból alapként a walipiniben gondolkodunk. Számunkra különleges feladat a növénymegvilágításból adódó tapasztalatok megszerzése és átadása. Hálásak vagyunk a Bright Bloom LED Lights csapatának, hogy részesei lehetünk ennek a csodálatos fejlesztésnek!